Back to All Events

DJ kurs med Oh Mama! Crew

  • Dama Di 18 Sjøgata Bodø, Nordland, 8006 Norway (map)
Ohmama.jpg

Antihype og Dama di har invitert Oh Mama! Crew fra Oslo til Bodø for å ha DJ-kurs for den neste generasjonen av platesnurrere. Kurset er åpent for alle, både for deg som er helt fersk og for de som har litt erfaring fra tidligere. 

Oh Mama! Crew er et Oslo-basert DJ-kollektiv. Siden crewet ble startet i 2010 har de spilt på en rekke klubber og events i både inn og utland, turnert på østkysten av USA fem år på rad, spilt i byer som Rio de Janeiro, NYC, London, Vancouver og Hanoi.

I Bodø er det LIZ & BNGSTRR fra crewet som skal styre showet. De driver DJ Skolen i Oslo i samarbeid med Oslo Røde Kors og turnerer rundt med Oh Mama DJ-kurs i regi av Den Kulturelle Skolesekken, Kulturdråpen og i egen regi på ulike institusjoner, ungdomssentre og klubber i hele landet. 

På Oh Mama! DJ-kurs på Dama Di får du opplæring i DJ-utstyret, lært deg å mikse sanger og får et innblikk i hvordan det er å jobbe som DJ og alt det innebærer. Du kan bruke egen musikk og skal i løpet av kurset sette sammen et eget set som kan spilles samme kveld på Dama Di sammen med Oh Mama! Crew! 

Når? Lørdag 13. Oktober kl. 13-17 
Sted? Dama di, Bodø
For hvem? Alle mellom 18-30, både med og uten DJ-erfaring.
Pris? Helt gratis!

Sjekk ut mer om Oh Mama! Crew her:
www.facebook.com/ohmamacrew
www.soundcloud.com/ohmamacrew

Gratis påmelding:

Navn *
Navn
Skriv litt om du har tidligere DJ-erfaring.
Earlier Event: September 25
Booking for artister 101
Later Event: October 25
Synkronisering av musikk