Back to All Events

Releaseplanlegging med Tim Dunham

  • Store Studio 15 Storgata Bodø, Nordland, 8006 Norway (map)

Antall streams, spillelister, månedlige lyttere og følgere.

Tim Dunham (InGrooves)

Tim Dunham (InGrooves)

Å gi ut musikken sin på strømmetjenester som Spotify er så mye mer enn å bare laste opp en killer låt og et kult cover. Hvordan fungerer de ulike strømmetjenestene og alle de forskjellige spillelistene, og hvorfor er det så viktig å planlegge en utgivelse i god tid? For å svare på det har vi hentet inn Tim Dunham som skal dele noen tips og triks til hvordan man kan bli litt mer synlig på Spotify, TIDAL, Apple Music osv. Foredraget passer for artister, plateselskap og alle andre som planlegger å gi ut musikk.

Tim Dunham jobber for musikkdistributøren InGrooves i Oslo, hvor han har ansvaret for hele Norden. Han jobber med norske plateselskap som blant annet Propeller, 777, EDDA og Brilliance med hele verden som sitt marked. Tim jobber med å pitche musikk til spillelister på ulike strømmetjenester og oppfølgning av plateselskap, deres strategier og planlegging av utgivelser.

Sammen med Kristine Bjørnstad driver han også labelen U OK? som jobber med artistene Boy Pablo og Gundelach. De setter også opp ulike arrangementer sammen med Red Bull Music i Norge.

Navn *
Navn
Earlier Event: October 25
Synkronisering av musikk
Later Event: March 28
I wrote dis med Caroline Ailin