Back to All Events

Min karriere i tall

  • Store Studio Storgata 13/15 Bodø, Nordland, 8006 Norway (map)

Det kan være vanskelig å drive egen artistkarriere, spesielt den økonomiske delen er en utfordring for mange. Hvilke utgifter må man regne med? Hvilke utforutsette utgifter kan man støte på? Hva er det verdt å bruke penger på, og hva kan man vente med?

Foto: Sirin Winge

Foto: Sirin Winge

I dette foredraget skal Silje Halstensen, også kjent som Bendik, gi oss et innblikk i hennes artistøkonomi. Silje har drevet egen artistkarriere i flere år, og skal nå dele av sine erfaringer.

Siden Silje Halstensen for alvor begynte å markere seg i 2012 har hun utgitt flere kritikerroste album og spilt hundrevis av konserter. Den hyppige turnévirksomheten kombinert med Siljes formidlingsevne har bidratt til å gjøre Bendik-konsertene til noe helt eget. Publikum og presse har latt seg rive med av henne og bandet, og i både 2013 og 2015 ble Bendik nominert til årets liveartist under P3 Gull. 

Etter to år uten utgivelser startet Bendik 2018 med singelen «Perfekt», som raskt ble omfavnet av både radio og lyttere. Låten ble A-listet på NRK P3, framført på Lindmo og har streamet til gull. Nå er hun aktuell med oppfølgersingelen «Tro meg», som har ligget på radiolistene i flere måneder. 

Etter en festivalsommer innom blant annet Bergenfest og Øyafestivalens største scene, giret Bendik i høst ned konsertfrekvensen for jobbe videre med det som skal bli hennes neste album. Albumet slippes på Petroleum Records i 2019.

Foredraget “Min karriere i tall” ble holdt første gang på Trondheim Calling 2019.

Navn *
Navn
Send inn spørsmål på forhånd her:
Earlier Event: March 28
I wrote dis med Caroline Ailin
Later Event: April 5
Promoworkshop med Haley Shea