Ta buss til Rock Mot Rus 2019

Bli med bandbussen fra Bodø til den legendariske festivalen Rock Mot Rus på Andenes!

RMR-7304.jpg
 
 

Vi gjentar suksessen og setter også i år opp en egen bandbuss fra Bodø til Rock Mot Rus.


Påmeldingsfristen er 29. mars


Rock Mot Rus er en musikkfestival som arrangeres 12. - 14. april i Andenes Idrettshall. Festivalen har fri aldersgrense og byr i år på artister som ISÁK og Foad Noor.

På natterstid (fra midnatt natt til lørdag) blir det avholdt en rockemønstring, hvor unge band får spille noen få låter hver, og hvor det blir utropt en vinner som får spille på Buktafestivalen i Tromsø, og ett band fra mønstringen får også spille på Parkenfestivalen i Bodø. Vinneren får også en premie på 20.000 kroner. Festivalen trenger også frivillig crew innen alt fra sceneteknikk til artistverter.

Vi ønsker at så mange som mulig fra Bodø skal ha muligheten til å delta på den legendariske festivalen som artist eller frivillig. Derfor setter Anthihype og Bodø Kommune opp gratis buss i samarbeid med X Rockeklubb.

Tilbudet er først og fremst for påmeldte band/artister, og frivillige, men ved ledig kapasitet er det mulighet for at man åpner for påmelding for publikum.

Mer info om hvordan man overnatter, melder seg på rockemønstringen/frivillig crew på festivalen finner du på www.rockmotrus.no.

For at turen skal arrangeres trengs det minimum 30 deltakere.

Reiserute

Avgang: Fredag 12. april kl. 15:45 fra Kulturhuset Gimle (Ankomst ca. kl. 23:00)

Retur: Søndag 14. april kl. 09:00 (Ankomst Kulturhuset Gimle ca. kl. 16:00)

* Endringer i tidspunkt kan forekomme.

Info til foreldre

Bodø Kommune stiller med en voksen reiseleder, som skal sørge for at alle kommer trygt frem og tilbake, og er kontaktperson hvis noe uforutsett skulle skje.

Utover det er deltakerne selv ansvarlig for påmelding til RMR, og å følge det opplegget de har meldt seg på når de er på Andenes.

De påmeldte dekkes av trafikkskadeforsikringen som er regulert av bilansvarsloven. Annen forsikring må den påmeldte/deres foresatte tegne selv. De som tar bussen er deltaker på eget og foresattes ansvar. De er selv ansvarlig for oppmøte til avreise. Turen kjøres av Polar Tours AS.

Spørsmål
Kontakt Audun Selnes
+47 979 88 048
audun@pottogpanne.no

 

Påmeldingsfristen er 29. mars

Påmeldingsskjema finner du øverst i saken.