Back to All Events

Promoworkshop med Haley Shea

  • Stormen Bibliotek Sjøgata 1B Bodø, Nordland, 8006 Norway (map)

Hvordan finner du ut hvordan du skal promotere deg som artist i tradisjonelle medier og på sosiale medier, samtidig som du er tro mot deg selv?

Foto: Helge Brekke

Foto: Helge Brekke

Haley Shea er tekstforfatter, vokalist og låtskriver i rockebandet Sløtface, som vant spellemannsprisen i 2017 for beste rockealbum, og turnerer over hele verden. Sløtface har fra starten vært spesielt opptatt av feminisme, miljø og aktivisme og bruker plattformen sin som rockeband til å diskutere disse sakene i pressen og med sitt unge publikum over hele verden. I 2016 filmet Sløtface blant annet musikkvideoen til låta Sponge State under Natur og Ungdoms protestaksjoner i Førdefjorden, noe som var med på å føre Haley inn på Kerrang, verdens største rockeblads, liste over verdens 50 beste rockestjerner. 

Kan man kombinere det å stå for en sak med det å nå ut til et bredt publikum? Hvordan finner du ut hvordan du skal promotere deg som artist i tradisjonelle medier og på sosiale medier, samtidig som du er tro mot deg selv?

Vi forsøker å svare på disse spørsmålene, i tillegg til å gå gjennom gode presseskriv, kreative løsninger i sosiale medier og hvordan man finner ut hvem man ønsker å være som artist. 

Denne workshopen arrangeres som en del av Vindkast-festivalen i regi av Unge Stormen

Navn *
Navn
Earlier Event: April 4
Min karriere i tall
Later Event: September 21
HipHop 101